top of page

GMT - God Man Team nätverk

GMT_network.png
GMT_winner01.jpg

Du som har GMT-PREMIUM paket ingår i vårt nätverk med förmåner som vi förhandlar fram till dig och som du har glädje av i ditt uppdrag som God Man och förvaltare. Vi fyller på fortlöpande och du är välkommen med önskemål.

GMT
Förmåner
PREMIUM

01

Allmän IT Support

03

Hemsida-egen email

05

Design-layout 

02

Förmåner-rabatter

04

Digitalt visitkort

06

 Intro-Konsulting

Hemsida med startsida, valfri sida med presentation och egen email. Design och bilder ingår. Vi bearbetar ditt eget material och digitaliserar. Tillkommer domän o webbhotell till bra pris.

Digitalt visitkort med dina kontaktuppgifter och egen email. Design och bilder ingår.

Vi bearbetar ditt eget material. Tillkommer domän och webb-hotell till bra pris.

Design och layout av valfritt business eller privat dokument . Kanske jubileum eller annat. Design och bilder ingår. Bearbetning av ditt eget material. Pdf ingår. Tryck tillkommer.

Vi supportar med konsulting när du behöver. Vill du anmäla intresse för uppdrag som God Man eller förvaltare supportar vi dig i processen och hjälper dig med allt det praktiska.

Generell användare support ingår när du har kört fast. Vi supportar dig så du kommer vidare och kan lösa behovet. Med GMT PREMIUM är du alltid trygg och kan använda teknikens alla fördelar utan problem.

Vi förhandlar fram förmånliga priser och avtal till GMT PREMIUM medlemmar. Det kan vara rabatt på produkter, specialpris, förmånliga erbjudanden eller avtal.
Ju fler vi är desto bättre förmåner.

Intresserad? Kontakta vår support 040 6610042

bottom of page